Καρκίνος – τι σημαίνει ο ωροσκόπος καρκίνος

Κατά τη γέννηση σας ανέτελλε ο Καρκίνος, ένα ζώδιο που ανήκει στο στοιχείο του Νερού και στην Θεμελιώδη τετραπλότητα. Χαρακτηρίζεστε από μεγάλη ευαισθησία, δεκτικότητα, απορροφητικότητα, ενεργά συναισθήματα και συγκινήσεις ενώ αρέσκεστε στον εντυπωσιασμό και στην προβολή πρωτοτυπίας. Έχετε έντονη οικογενειακή και κοινωνική φύση, θερμές συμπάθειες ενώ αγαπάτε πολύ το σπίτι σας, την οικογένειά σας και ιδιαίτερα τα παιδιά σας. Η καλοσύνη σας ενθαρρύνει ενώ συχνά τα ισχυρά συναισθήματά σας δημιουργούν όμορφα σκηνικά με ρομαντικές, ωστόσο, συχνά περίεργες καταστάσεις και περιπέτειες.

Τα στοιχεία τα οποία καλό θα είναι να προσέξετε και να προσπαθήσετε να βελτιώσετε είναι η κυκλοθυμικότητα, η υπερευαισθησία, το άγχος, οι συναισθηματικές αναστολές, η εμμονή στην κριτική, η δυσπιστία και η περιττή επιφυλακτικότητα. Το παρουσιαστικό σας απαρτίζεται από ένα σώμα μέτριου αναστήματος, συχνά γεμάτο, με στρογγυλό κεφάλι, γεμάτα μάγουλα, τάση για διπλό σαγόνι, κοντή μύτη, συχνά προτεταμένη στην κορυφή της, με γαλανά ή γκριζογάλανα μάτια, χλωμό δέρμα, φαρδύ στήθος και με χέρια και πόδια μάλλον κοντά. Στον χώρο της υγείας, ένας άνθρωπος με Ωροσκόπο στον Καρκίνο είναι πιθανόν να παρουσιάσει προβλήματα πέψης, ενώ οι γυναίκες αυτής της κατηγορίας μπορεί να παρουσιάσουν κάποια γυναικολογική αδυναμία.

Ο ωροσκόπος στον καρκίνο δίνει συνήθως αρκετό ύψος, μακριά άκρα και έντονα υγρά μάτια ανοιχτά καστανά ή πράσινα. Είναι κλειστός και λιγομίλητος και ανοίγετε όταν νοιώσει ασφάλεια και αποδοχή. Είναι αρκετά κυκλοθυμικός και προσκολλημένος στο παρελθόν του και στην οικογένεια του.

Λατρεύει την θάλασσα και την οικογένεια του και όποιον του την θυμίζει.

Είναι δειλός και ανασφαλείς στο να διεκδικήσει όσο και αν το έχει ανάγκη. Έχει ταλέντο στην μαγειρική, στα τουριστικά επαγγέλματα, στην μουσική, στα οικονομικά και στην διακόσμηση.

Χρειάζεται ενθάρρυνση και βοήθεια όμως για να πιστέψει στα ταλέντα του και να τα εξωτερικεύσει. Είναι από τους πιο έντονους συναισθηματικά ωροσκόπους. Αγαπά απόλυτα και με διάρκεια.

Συνήθως δυσκολεύεται να κάνει την πρώτη κίνηση σε μια σχέση και είναι τόσο έντονος συναισθηματικά που μπορεί να σε «πνίξει». Είναι έντονος σεξουαλικά χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν είναι και πιστός.

Το βασικό του πρόβλημα είναι ότι εκλύει και παράγει σχέσεις εξάρτησης.

Κριός με Ωροσκόπο Καρκίνο

Ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί πολλές εσωτερικές αντιφάσεις και αρκετά μεταβλητή διάθεση, ενώ σας ωθεί να χρησιμοποιείτε πολλές φορές την επιθετικότητα σαν «μάσκα». Είστε ανεξάρτητοι και ικανοί να πετύχετε πολλά στη ζωή σας, αλλά η μεγάλη σας ευαισθησία σας κάνει αρκετά ευερέθιστους. Η ταυτόχρονη επιρροή της Σελήνης και του Άρη φέρνει συνήθως αλλαγές κυρίως στον τομέα της καριέρας.

Ταύρος με Ωροσκόπο Καρκίνο

Ο συνδυασμός αυτός σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσετε μεγάλη δημοτικότητα. Αγαπάτε βαθιά και το πιθανότερο είναι ότι θα αποκτήσετε μια ευτυχισμένη οικογένεια. Σας αρέσει η τάξη και η ασφάλεια και δεν θα αφήσετε τίποτα και κανένα να διαταράξει την ζωή σας. Προσέξτε τις διατροφικές ατασθαλίες οι οποίες μπορεί να σας προσθέσουν περιττά κιλά.

Δίδυμοι με Ωροσκόπο Καρκίνο

Ο συνδυασμός αυτός σας κάνει ευμετάβλητους και πολύπλευρους. Μπορείτε να εκφράζετε τα συναισθήματά σας και είστε πολύ δημιουργικοί. Είστε απρόβλεπτοι, έχετε πλούσια φαντασία και διαίσθηση που σας οδηγούν συχνά σε περίεργες καταστάσεις. Στον αισθηματικό τομέα σας αρέσει να γεύεστε απαγορευμένους καρπούς πράγμα το οποίο θα δημιουργήσει προβλήματα στο γάμο σας και θα χρειαστεί προσπάθεια ώστε να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Καρκίνο

Σας διακρίνει μεγάλη ευαισθησία. Όσο ετών κι αν είστε, εξακολουθείτε να νιώθετε ένα παιδί που χρειάζεται φροντίδα και αγάπη. Αναζητάτε ένα σύντροφο που θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια και αφοσίωση, γεγονός που θα συμβάλει σ’ έναν ευτυχισμένο γάμο. Στον επαγγελματικό τομέα η ικανότητά σας να διαπραγματεύεστε θα σας φέρει σημαντικά εισοδήματα, ωστόσο η μεγάλη πρόοδος θα έρθει μετά τη μέση ηλικία.

Λέων με Ωροσκόπο Καρκίνο

Οι αντιθετικές δυνάμεις του νερού και της φωτιάς σάς δημιουργούν μια εσωτερική αβεβαιότητα η οποία σας ωθεί να εγκαταλείπετε τις ιδέες σας και τα σχέδιά σας, όταν δεν βλέπετε άμεσα αποτελέσματα. Ωστόσο η επιμονή σας θα σας βοηθήσει να ξαναρχίσετε από την αρχή και να καταφέρετε ν’ αναρριχηθείτε στην κορυφή. Λάβετε σοβαρά υπόψη σας τους εχθρούς που καραδοκούν και προστατευτείτε.

Παρθένος με Ωροσκόπο Καρκίνο

Είστε υπερευαίσθητοι, αλλά φροντίζετε να κρύβετε τα συναισθήματά σας βαθιά μέσα σας. Έχετε πλούσια φαντασία και μπορείτε να προσαρμοστείτε εύκολα σε κάθε περιβάλλον και σε κάθε κατάσταση. Διαθέτετε μεγάλη επαγγελματική ικανότητα, ξέρετε να προετοιμάζετε πολύ καλά τη δουλειά σας και εξασκείτε τα καθήκοντά σας με μεγάλη επιμονή. Αυτά τα προσόντα θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία, παρόλο που στα οικονομικά σας θα έχετε στιγμές με δυσκολίες.

Ζυγός με Ωροσκόπο Καρκίνο

Διαθέτετε έναν ισχυρό χαρακτήρα και το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στο σπίτι και την οικογένειά σας. Μπορείτε να ξοδέψετε πολύ χρόνο και χρήμα για να διαμορφώσετε ένα περιβάλλον ζεστό στο οποίο θα μπορείτε να ζείτε με αγάπη. Στον επαγγελματικό τομέα σας ταιριάζουν οι δουλειές που σχετίζονται με οικογενειακές επιχειρήσεις, με πωλήσεις ή με τη διακόσμηση ακινήτων. Η αφοσίωσή σας στο αντικείμενο που αγαπάτε θα σας ανταμείψει με μια καλή θέση και οικονομική άνεση.

Σκορπιός με Ωροσκόπο Καρκίνο

Έχετε έντονα και βαθιά συναισθήματα, καθώς και μια θαυμάσια αίσθηση του χιούμορ. Μπορείτε να αγαπήσετε βαθιά, αλλά ο συνδυασμός αυτός σας κάνει επιρρεπείς σε κάθε είδους «ατασθαλίες» και είναι πιθανό να ενδίδετε σε πειρασμούς ή να σπαταλάτε χρήματα σε διασκεδάσεις. Αν σας πληγώσει ο σύντροφός σας η αντίδρασή σας θα είναι βίαιη και άσχημη. Η ενασχόληση με θέματα εσωτερισμού θα σας φανεί χρήσιμη για την εξέλιξή σας.

Τοξότης με Ωροσκόπο Καρκίνο

Είστε μια πολυσχιδής προσωπικότητα που δύσκολα καταλαβαίνουν οι άλλοι. Είστε ευαίσθητοι, έχετε πλούσια φαντασία και μεγάλη καλλιτεχνική ικανότητα. Αγαπάτε τις ανέσεις και σας αρέσουν οι μετακινήσεις και οι αλλαγές. Κατά βάθος θέλετε να ξεφύγετε από την πραγματικότητα και να φύγετε κάπου μακριά, αλλά η οικογένεια και οι παραδόσεις δεν σας αφήνουν. Υπάρχει κάτι μυστικιστικό πάνω σας που σας κάνει να βλέπετε προφητικά όνειρα.

Αιγόκερως με Ωροσκόπο Καρκίνο

Είστε πολύ φιλόδοξοι αλλά και ευάλωτοι. Το οικογενειακό σας περιβάλλον παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας και πολλές φορές είναι αυτό που καθορίζει την επιτυχία ή την αποτυχία σας. Η πλούσια φαντασία σας όμως σας επιτρέπει πολλές φορές να ζήσετε ασυνήθιστες καταστάσεις και περιπέτειες. Στον αισθηματικό τομέα είστε ιδιαίτερα απαιτητικοί, με αποτέλεσμα να αργήσετε να δημιουργήσετε οικογένεια.

Υδροχόος με Ωροσκόπο Καρκίνο

Φαίνεστε ευαίσθητοι, ευάλωτοι και ρομαντικοί, αλλά στην πραγματικότητα είστε πολύ περίεργοι και εντελώς απρόβλεπτοι. Στον αισθηματικό τομέα από τη μια πλευρά διψάτε για ελευθερία και από την άλλη λαχταράτε να «ριζώσετε» σε μια βαθιά αγάπη. Είστε πιστοί και δεν σας αρέσει να μπλέκεστε σε παράνομες περιπέτειες, γι’ αυτό χρειάζεστε ένα σύντροφο με κατανόηση και ειλικρίνεια που δεν θα σας στερήσει την ανεξαρτησία σας.

Ιχθύες με Ωροσκόπο Καρκίνο

Είστε αρκετά ευαίσθητοι και έχετε συνεχείς ψυχολογικές μεταπτώσεις. Το συναίσθημα και η διαίσθησή σας μπορούν να σας κατευθύνουν σε καταστάσεις αβεβαιότητας. Βρίσκεστε συνεχώς σε κίνηση και προσπαθείτε να μαθαίνετε καινούργια πράγματα. Έχετε μάλιστα μια λαμπρή μνήμη που σας βοηθάει να θυμάστε (σχεδόν) τα πάντα! Η φυσική ατολμία των Ιχθύων μετριάζεται αρκετά, ωστόσο χρειάζεστε ένα δυναμικό σύντροφο που θα συμπαραστέκεται στα προβλήματά σας.

Πηγές: myastro.gr – astrafriends.com – heliofoto.gr

×

Ακολουθήστε το findGR.net στο Facebook