Χαρακτηριστικα

Τα γενικά και ερωτικά χαρακτηριστικά των ζωδίων

Χωρίς αμφιβολία οι Ιχθείς θεωρούνται το πιο ρομαντικό και ονειροπόλο ζώδιο ολοκλήρου του ζωδιακού, και το ειδύλλιο είναι που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα για τη γυναίκα Ιχθύ.

Αν η αγαπημένη των ονείρων σας γεννήθηκε στο ζώδιο του Υδροχόου, θα έχει βεβαίως πολλά ίδια χαρακτηριστικά με τον άνδρα Υδροχόο, και κυβερνάται επίσης από τον Ουρανό.

Η Κα Τοξότης θα μπορούσε να είναι η ιδανική σας αγαπημένη αν είχατε πάντα ονειρευτεί μια γυναίκα που να έχει θαυμάσια αίσθηση χιούμορ, να είναι αιώνια αισιόδοξη, και αρκετά προετοιμασμένη να είναι «της παρέας» και να συμμετέχει σ” όλες τις δραστηριότητες που σας αρέσουν.

Η γυναίκα Ζυγός δεν μένει ποτέ χωρίς εθελοντές συντρόφους. Δεν χρειάζεται ποτέ να γίνει ο κυνηγός, που ίσως να φαίνεται σπάνιο στην απελευθερωμένη εποχή μας.

Η γυναίκα Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο και προφανώς έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά όπως ο άνδρας Λέων, ακτινοβολεί λάμψη όταν μπαίνει σένα ένα δωμάτιο.

Τη διακρίνατε μέσα σ” ένα γεμάτο από ανθρώπους δωμάτιο, και κοκκινίζει όταν αντιληφθεί ότι την κοιτάτε. Ναι, ακόμα και στο σημερινό κόσμο υπάρχουν γυναίκες Καρκίνοι που κοκκινίζουν όταν αντιλαμβάνονται ότι κάποιος τις παρατηρεί!

Εάν η αγαπημένη των ονείρων σας είναι μια γυναίκα Δίδυμος, έχει τον ίδιο πλανητικό κυβερνήτη, τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, όπως το αρσενικό αντίστοιχό της, και χρειάζεται την ίδια νοητική επικοινωνία για να επιτύχει η σχέση όσο και ο άνδρας Δίδυμος.

Η γυναίκα Ταύρος είναι πιθανότερα πιο ισχυρογνώμων και πιο πεισματάρα από έναν άνδρα Ταύρο. Εάν νομίζει ότι είστε ο κατάλληλος γι” αυτήν, ακόμα κι αν εσείς δεν είστε πολύ σίγουρος, προσέχετε!

Μια γυναίκα Κριός θα σας έλξη αμέσως. Ίσως να δείχνει ότι είναι ένας ανεμοστρόβιλος ενέργειας, μια θετική σφαίρα φωτιάς που ακτινοβολεί ενθουσιασμό, αλλά κάτω από την εξωτερική δύναμη υπάρχουν τα ίδια τρωτά σημεία και η ίδια παιδική προσέγγιση προς τη ζωή όπως στον άνδρα Κριό.

Συγκεντρωθείτε στο να κάνετε τον Ιχθύ σας εραστή να αντιληφθεί ότι δεν χρειάζεται να ψάξει περισσότερο, γιατί εσείς είστε η μόνη γυναίκα που μπορεί να εκπληρώσει όλες του τις ανάγκες, δίνοντας του την τρυφερή φροντίδα που λαχταρά τόσο πολύ

Παρ” όλο που ίσως να του έχει πάρει πολύ χρόνο για να σας αποκαλύψει τα βαθύτερα του συναισθήματα, μιας και περάσατε τα σύνορα θα είναι ένας τέλειος εραστής, και ο καλύτερος φίλος που είχατε ποτέ στη ζωή σας

Ο Αιγόκερως, το δέκατο ζώδιο του Ζωδιακού, κυβερνάται από τον Κρόνο, τον δάσκαλο του Ζωδιακού – τον πατέρα Χρόνο, όπως τον ονόμαζαν στην Ελληνική μυθολογία.

Ο Τοξότης είναι ο αιώνιος αισιόδοξος, ένα από τα πιο θετικά ζώδια με μεγάλη αυτοπεποίθηση στον εαυτό του. “Eχει καλή αίσθηση του χιούμορ, και το γνωρίζει!

Η ζωή με έναν Σκορπιό εραστή δεν πρόκειται να είναι πάντα εύκολη, θα υπάρξουν στιγμές που θα νοιώθετε ότι προσγειωθήκατε στον πιο ματαιόδοξο και ερωτύλο άνδρα, και τότε εξαρτάται από σας να αποδείξετε ότι είστε η αγαπημένη των ονείρων του που έψαχνε σ” όλη του τη ζωή.

Αν δώσατε την καρδιά σας σ” έναν Ζυγό εραστή, και εκείνος τη δική του σε σας, μην ανησυχείτε για την αναποφασιστικότητα του, θα κινηθεί τόσο γρήγορα όσο οποιοδήποτε άλλο ζώδιο.

Ο Παρθένος είναι «το ζώδιο της υπηρεσίας», και το ξέρουν πολύ καλά! Κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη του νου, είναι το δεύτερο ζώδιο της Γης, και οι Παρθένοι έχουν μια φανταστική ικανότητα να αναλύουν και να διακρίνουν, γι” αυτό γίνονται τόσο αυστηροί κριτικοί.

Ο Λέων το Λιοντάρι είναι το δεύτερο από τα ζώδια της Φωτιάς και χωρίς αμφιβολία είναι ο Βασιλιάς του Ζωδιακού. Αυτός ο άνδρας που κυβερνάται από τον ήλιο ακτινοβολεί φως και απέραντη δύναμη.

1 2 3
×

Ακολουθήστε το findGR.net στο Facebook