Λεων

Στο ζώδιο ανήκουν όσοι γεννήθηκαν από 23 Ιουλίου έως 23 Αυγούστου

Πως θα υποψιαστείς την απιστια του, οι δικαιολογίες που θα σου πει, αν αποκαλυφθεί και οι αιτίες που δεν θα σου πει.

Η γυναίκα Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο και προφανώς έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά όπως ο άνδρας Λέων, ακτινοβολεί λάμψη όταν μπαίνει σένα ένα δωμάτιο.

Ο Λέων το Λιοντάρι είναι το δεύτερο από τα ζώδια της Φωτιάς και χωρίς αμφιβολία είναι ο Βασιλιάς του Ζωδιακού. Αυτός ο άνδρας που κυβερνάται από τον ήλιο ακτινοβολεί φως και απέραντη δύναμη.

Μα, είναι δυνατόν να απαιτεί θέαμα ακόμη και στο φαγητό; Τι αναζητά σε ένα γεύμα, να φάει ή να διασκεδάσει; Μα, φυσικά, και τα δύο…

Ένα γεμάτο 2013 να περιμένετε αγαπητοί Λέοντες. Ένα 2013 γεμάτο εκπλήξεις που δε θα είναι πάντα καλές. Οι πλανήτες είναι στο πλευρό σας και αρωγοί σας αν θελήσετε να ανασυγκροτήσετε τη ζωή σας.

Ο ωροσκόπος στον λέοντα δίνει έντονα χαρακτηριστικά και στην εμφάνιση αλλά και στην έκφραση του ατόμου. Κυρίως αυτό που τον κάνει διακριτό, είναι τα έντονα πυκνά μαλλιά και φρύδια αλλά και η λάμψη που δίνει στο άτομο.

Ποτέ δεν υποτιμάτε τη δύναμη της αγάπης αλλά μερικές φορές δημιουργείτε πρόβλημα γιατί πιστεύετε αληθινά ότι είναι το καθήκον σας …

×

Ακολουθήστε το findGR.net στο Facebook