Καρκινος

Στο ζώδιο ανήκουν όσοι γεννήθηκαν από 22 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου

Πως θα υποψιαστείς την απιστια του, οι δικαιολογίες που θα σου πει, αν αποκαλυφθεί και οι αιτίες που δεν θα σου πει.

Τη διακρίνατε μέσα σ” ένα γεμάτο από ανθρώπους δωμάτιο, και κοκκινίζει όταν αντιληφθεί ότι την κοιτάτε. Ναι, ακόμα και στο σημερινό κόσμο υπάρχουν γυναίκες Καρκίνοι που κοκκινίζουν όταν αντιλαμβάνονται ότι κάποιος τις παρατηρεί!

Ζώδιο του νερού, οι Καρκίνοι είναι τόσο ευαίσθητοι που πολλοί αστρολόγοι τους ονομάζουν «τα παιδιά της Σελήνης» , έτσι μπορείτε να φανταστείτε ότι εάν ταράξετε τα συναισθήματά τους σύντομα θα αρχίσουν να τρυπώνουν στα καβούκια τους χωρίς δεύτερη λέξη!

Σπιτικά κουλουράκια, ζεστοί λουκουμάδες, παραδοσιακές πίτες αχνιστές από το φούρνο – ο Καρκίνος ποτέ δεν ξέχασε πόσο όμορφα μύριζε η κουζίνα της μαμάς του.

Το 2013 θα είναι μια χρονιά που οι πλανήτες θα σας βοηθήσουν , αν σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τις προσδοκίες σας.

Ο ωροσκόπος στον καρκίνο δίνει συνήθως αρκετό ύψος, μακριά άκρα και έντονα υγρά μάτια ανοιχτά καστανά ή πράσινα. Είναι κλειστός και λιγομίλητος και ανοίγετε όταν νοιώσει ασφάλεια και αποδοχή. Είναι αρκετά κυκλοθυμικός και προσκολλημένος στο παρελθόν του και στην οικογένεια του.

Είναι φυσιολογικό να νοιώθετε ότι λίγη Σεληνιακή τρέλα είναι βασική στη ζωή όλων. Πιστεύετε ότι εφ” όσον είστε ένα τόσο ευαίσθητο ρομαντικό άτομο, δεν υπάρχει στον κόσμο ο εραστής που να μην γοητευτεί από τα θέλγητρά σας.

×

Ακολουθήστε το findGR.net στο Facebook